Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με crash test κόντρα στην Ατλέτικο

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε (21.45 – Novasports 2) την φιναλίστ της περσινής σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με crash test κόντρα στην Ατλέτικο
2'

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη... μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ισχυρή και φιναλίστ της περσινής σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μίτσελ: «Πάντα για τη νίκη»

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί της Τρίτης με ένα χαλάρωμα, με τον κόουτς Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή για το βραδινό μεγάλο παιχνίδι μετά το τέλος της. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Μανιάτη που στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συνέχισε για μία ακόμα ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα.

Σιμεόνε: «Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου»

Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται με... φόρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την τεράστια νίκη τους στο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι μόνο τον τραυματία Κριστιάν Ροντρίγκεζ, ενώ έχει συμπεριλάβει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, κάτι που σημαίνει πως θα «κοπούν» δύο λίγο πριν την σέντρα. Αυτοί είναι: Μογιά, Όμπλακ, Χουανφράν, Γκάμεθ, Μιράντα, Γκοντίν, Χιμένεθ, Ανσάλντι, Σιγκιέρα, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Τιάγκο, Σαούλ, Αρντά Τουράν, Σέρσι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Γκρίτσμαν, Ραούλ Χιμένεθ, Μάντζουκιτς.

Στο άλλο παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μάλμε την ίδια ώρα.

Το... έχει με τις φιναλίστ ο Ολυμπιακός!

Το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολο, πάντως η παράδοση που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδος κόντρα στις φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ σε εντός έδρας παιχνίδια, είναι υπέρ του. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί στο παρελθόν άλλες τέσσερις φορές με φιναλίστ και μετρά στην έδρα του 3 νίκες και 1 ήττα.

Σεζόν 2000/01: Ολυμπιακός - Βαλένθια 1-0
Σεζόν 2002/03: Ολυμπιακός - Μπάγερν Λεβερκούζεν 6-2
Σεζόν 2003/04: Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-2
Σεζόν 2004/05: Ολυμπιακός – Μονακό 1-0

Διαβάστε επίσης:

UEFA: Μοιράζει… ζεστό χρήμα για Champions και Europa League

Αρνούνται τις κατηγορίες 11 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Με 8 παιχνίδια κέρδισε χιλιάδες ευρώ!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή