LIVE: Οι πρώτες ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ

Την δική του μάχη δίνει αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

LIVE: Οι πρώτες ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ
2'

Ο Παναθηναϊκός... θυμήθηκε την ευρωπαϊκή του αύρα μετά το 60', κάτι που δεν έφτανε απέναντι στην ουσιαστική Ντιναμό που έφυγε με τη νίκη (2-1) από την Αθήνα.

Ένας Παναθηναϊκός με τα συμπτώματα που εμφανίζει και στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν αυτός που εμφανίστηκε και κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «πράσινοι», δεν κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους στη μεσαία γραμμή, οι Ρώσοι κυριάρχησαν για περισσότερη από μια ώρα στη Λεωφόρο και δίκαια πήραν τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα καλά του χαρακτηριστικά μετά το 60' στον αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς. Το μόνο που μένει στους «πράσινους», είναι το καλό εικοσάλεπτο από το 60' και μετά, όταν και κατάφεραν να μειώσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως, δεν τα κατάφεραν.

Σπουδαίο ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League έκανε ο Αστέρας, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην πολύ καλή Μπεσίκτας.

Ο Πάρα στο 88’ πέτυχε το «χρυσό» γκολ των Αρκάδων, που πίεσαν στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκαν, ενώ η Μπεσίκτας ήταν πιο απειλητική σε όλο το παιχνίδι και είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 32’ με τέρμα του Τόρε.

Με έμφαση στην άμυνα παρατάχθηκε ο Αστέρας στο «Κεμάλ Ατατούρκ», καθώς μπροστά από το αμυντικό δίδυμο των Γκοϊάν και Σανκαρέ, έπαιζε ο Ζησόπουλος. Ο Ουσέρο ήταν δίπλα του, ενώ ο Ρόλε είχε και πάλι ρόλο οργανωτή. Μοναδικός προωθημένος στην επίθεση έπαιξε ο Μπαράλες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, καθώς έβρεξε πολύ στην Κωνσταντινούπολη πριν τον αγώνα.

«Λεία» στα… νύχια του Δικέφαλου Αετού έγιναν οι Λευκορώσοι στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου του Europa League.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη, με τον Κλάους μεγάλο πρωταγωνιστή, επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση συνεχίζοντας με ιδανικό τρόπο την πορεία τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή