NBA: Πρωταθλητές οι Μάβερικς!

Επιτέλους ο Ντιρκ Νοβίτσκι φόρεσε το δακτυλίδι του πρωταθλητή...
1'

Επιτέλους ο Ντιρκ Νοβίτσκι φόρεσε το δακτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ, καθώς οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 105-95 και έκαναν το 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησαν το πρωτάθλημα έχοντας τον Τζέισον Τέρι σε εξαιρετική μέρα. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού καθώς ήταν ασταμάτητος στον επιθετικό τομέα σημειώνοντας 27 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν και ο Τζέι Τζέι Μπαρέα, ο οποίος σταμάτησε στους 15 πόντους. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι από την πλευρά του μπορεί να μην ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα και σημείωσε 21 πόντους.

Από την άλλη οι μεγάλοι αστέρες των Μαϊάμι Χιτ, δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο κλίμα του αγώνα, καθώς βασίστηκαν σε κάποια ξεσπάσματα των Τζέιμς, Ουέιντ και Μπος οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν, στην πρώτη χρονιά που έπαιξαν μαζί, να φορέσουν το δακτυλίδι. Εξαιρετικός ήταν ο Τσάλμερς ο οποίος σταμάτησε στους 18 πόντους, ωστόσο το Μαϊάμι δεν ήταν ομάδα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο παρκέ.

Δωδεκάλεπτα: 27-32, 51-53, 72-81, 95-105.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή