Τα παιχνίδια που δεν θες να θυμίσεις στον Λιονέλ Μέσι

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής μας σκοράροντας κατά ριπάς ανά πάσα στιγμή.

Τα παιχνίδια που δεν θες να θυμίσεις στον Λιονέλ Μέσι
1'

Δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει με οποιαδήποτε τρόπο ή να περάσει οποιονδήποτε βρει μπροστά του και να πασάρει την τελευταία στιγμή για το καλό της ομάδας του.

Σε αυτό τον τελικό είναι και πάλι φαβορί στον stoiximan.gr να σκοράρει με 2.00 ενώ στο 2.60 είναι η απόδοση για να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Όμως δεν είναι πάντοτε έτσι η κατάσταση και πολλές φορές ο Μέσι έχει γευτεί βαριές ήττες που θα ήθελε να ξεχάσει. Στο παρακάτω infographic μπορείς να δεις μερικές από αυτές με την Εθνική Αργεντινής και την Μπαρτσελόνα.

Αναμφίβολα αυτό που δεν θέλει να θυμάται είναι ο πρόσφατος τελικός με την Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά όλα θα τον πονάνε εξίσου και βρίσκονται εκεί για να θυμίζουν ότι είναι και αυτός γήινος μερικές φορές.

Θα προστεθεί άλλο ένα το βράδυ του Σαββάτου στις 6/6; Στον Stoiximan.gr μπορείς να απολαύσεις τον τελικό με πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα και να αποφασίσεις αν ο Λίονελ Μέσι θα προσθέσει άλλο ένα championsleague στην συλλογή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή