Κοσμοσυρροή στο Βικελίδης!

Υπό το βλέμμα 10.000 φίλων της ομάδας, ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

1'

Υπό το βλέμμα 10.000 φίλων της ομάδας, ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος άρχισε να δίνει από νωρίς το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ήταν ενδεικτικά του κλίματος που επικράτησε στο εντός και εκτός του γηπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποθεώθηκαν από τις χιλιάδες των οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο και κατέκλυσαν κάθε γωνιά του «Βικελίδης», οι οποίοι με τον δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο θέλησαν να ευχηθούν «Καλή αρχή» στην ομάδα της καρδιάς τους.

Η μπάντα δεν σταμάτησε να παίζει και να δίνει ρυθμό στον κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει και να στηρίζει την ομάδα, ενώ με την είσοδο των παικτών στις 18:17 ακριβώς, τα καπνογόνα και τα χειροκροτήματα σηματοδότησαν και επίσημα την νέα σελίδα που άνοιξε ο Άρης για τη φετινή σεζόν.

O Σάκης Τσιώλης, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, έδωσε υπόσχεση στον κόσμο ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη, λέγοντας:
«Ήρθε επιτέλους η ώρα που ο κόσμος θα πρέπει να εισπράξει αυτά που του αξίζουν. Εμείς θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο περήφανο. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή ο Άρης να κάνει το κάτι παραπάνω απ' ότι κάνει τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή