Στο ύψος τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Την ώρα που οι ισπανοί ποδοσφαιριστές, αποφάσισαν να συνεχίσουν για δεύτερη εβδομάδα...

Στο ύψος τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα
1'

Την ώρα που οι ισπανοί ποδοσφαιριστές, αποφάσισαν να συνεχίσουν για δεύτερη εβδομάδα τις απεργιακές του κινητοποιήσεις, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να μην ρίξουν «λάδι στη φωτιά», σχετικά με την κόντρα που έχουν με την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ετσι, οι Καταλανοί γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να προσφύγουν στη Λίγκα για τη χειρονομία του Πορτογάλου προπονητή προς τον βοηθό του Πεπ Γκουαρντιόλα, στις καθυστερήσεις του Σούπερ Καπ.

«Αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Η κοινή γνώμη έχει διαμορφώσει άποψη. Είναι σαφές ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έπραξε σωστά. Η ομοσπονδία μπορεί, εαν θέλει, να επέμβει» είπε ο πρόεδρος της Μπάρτσα Σάντρο Ροσέλ και πρόσθεσε: «Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε συνετά, να περιορίζουμε την ένταση και να μην ωθούμε τα πράγματα στα άκρα. Το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, αλλά αυτοί».

Τώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην εθνική Ισπανίας, παγκόσμια πρωταθλήτρια και κορυφαία ομάδα του πλανήτη, που απαρτίζεται κυρίως από παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Μια δήλωση του Σάντι Καθόρλα της Μάλαγα σε τοπική εφημερίδα, δημιούργησε ανησυχία:
«Η κατάσταση στην εθνική είναι πλέον οριακή. Όσο κι αν προσπαθούν να το αποφύγουν, τέτοια περιστατικά επηρεάζουν τις σχέσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά μόνο να τους περιμένουμε να τα βρουν το συντομότερο δυνατόν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή