Στη σέντρα η …μισή Σούπερ Λίγκα

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας Αρχής...

Στη σέντρα η …μισή Σούπερ Λίγκα
1'

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας Αρχής.

Η πρεμιέρα τελικά θα γίνει κανονικά σήμερα, με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο να «ανοίγει» την αυλαία της νέας σεζόν.

Η διοργανώτρια αρχή δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση και έτσι η Σούπερ Λίγκα ξεκινά κανονικά, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι τρεις ομάδες που θα πλαισιώσουν τις 13 που έχουν άδεια συμμετοχής.

Οι …σίγουρες
Μέχρι στιγμής πιστοποιητικό έχουν εξασφαλίσει και θα συμμετέχουν κανονικά οι:
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός.

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός, Λάρισα, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής, είναι οι οκτώ ομάδες που μέσω δικαστηρίων, «παλεύουν» προκειμένου να πάρουν τις τρεις θέσεις που απομένουν.

Μόνο στην Ελλάδα

Βέβαια, τέτοια ευτράπελα, τα συναντάμε μόνο στη χώρα μας. Σε κάθε άλλη χώρα το πρωτάθλημα θα όδευε προς αναβολή από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή δεν ξέρει ποιοι θα συμμετέχουν. Ωστόσο, το Δ.Σ. της Σούπερ λίγκας αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού σε αντίθετη περίπτωση, η NOVA διατηρούσε το δικαίωμα να ασκήσει αγωγή κατά της λίγκας και να πάρει 4 εκατομμύρια ευρώ, ως ρήτρα για την αναβολή.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο (27/8)
ΟΦΗ-Ατρόμητος (19.15, NS3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (21.30, NS2)

Κυριακή (28/8)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19.15, NS2)
Πανιώνιος-Εργοτέλης (19.15, NS3)
ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (21.30, NS1)

Διαβάστε ακόμα: Super League... ψάξου!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή