Κούτσι-Κούτσι πήρε διπλό ο Πανιώνιος…

Χάρη στο πρώτο γκολ του Νιάζι Κούτσι με τη φανέλα του Πανιωνίου, οι Νεοσμυρνιώτες απέδρασαν με «διπλό» (1-0) από το Αγρίνιο...

Κούτσι-Κούτσι πήρε διπλό ο Πανιώνιος…
1'

Χάρη στο πρώτο γκολ του Νιάζι Κούτσι με τη φανέλα του Πανιωνίου, οι Νεοσμυρνιώτες απέδρασαν με «διπλό» (1-0) από το Αγρίνιο, χαλώντας τη γιορτή των φίλων του καλού, αλλά άστοχου Παναιτωλικού.

Το γήπεδο του Αγρινίου ήταν γεμάτο, ο παλμός και ο ενθουσιασμός περίσσευαν και ο κόσμος ευελπιστούσε ότι ο Παναιτωλικός θα συνδύαζε με νίκη την επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια. Οι παίκτες του Πανιωνίου, όμως, δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να συμμετέχουν στο πανηγύρι. Αντιθέτως, μάλιστα, το χάλασαν, καθώς χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Νιάζι Κούτσι στο 11’ της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο και αγχώθηκε ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ. Χωρίς να πιάσουν και καμιά φοβερή απόδοση, οι Κυανέρυθροι αρχικά προειδοποίησαν με ένα δυνατό σουτ του Κουμορτζί στο 3’ και εν συνεχεία πήραν προβάδισμα στο 11’, έπειτα από την καλή μπαλιά του Γουνδουλάκη και το ακόμα καλύτερο πλασέ του Κούτσι που άνοιξε λογαριασμό με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή