Σταματήστε να χαϊδεύετε τους παράγοντες του ποδοσφαίρου

Στον ελληνικό αθλητισμό υπάρχουν ξεκάθαρα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Σταματήστε να χαϊδεύετε τους παράγοντες του ποδοσφαίρου
1'

Στον χώρο του μπάσκετ κάποιοι τιμωρούνται για μια ανάρτηση στο Instagram. Στο ποδόσφαιρο πάλι, μπορεί όποιος θέλει να κάνει αναφορές για «στημένους» επόπτες και να μην καλείται ούτε καν σε απολογία.

Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του φοβερού τελικού του Βόλου, εκεί όπου οι στρατιές των Ούνων δεν άφησαν όρθιο τίποτα και στο τέλος πήραν τα συγχαρητήρια των παραγόντων για την εκπληκτική τους παρουσία.

Ζήλεψαν οι ρέμπελοι του ISIS από την κόσμια συμπεριφορά του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο, μέσα σε αυτό αλλά και στις κερκίδες του δεν άφησαν κανέναν Έλληνα ασυγκίνητο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της μιας ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο, ενώ ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ ανέφερε σε δήλωσή του ότι «ο επόπτης ήταν στημένος».

Δύο μέρες μετά δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Μάλλον ήταν αρκετά αυτά που άνοιξαν στις κερκίδες και τα Πειθαρχικά Όργανα αποφάσισαν να αφήσουν τις πληγές να.. κλείσουν.

Το είπαμε και παραπάνω. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το μπάσκετ, το άθλημα που μας έχει δώσει τις περισσότερες χαρές βρίσκεται μονίμως στην… πυρά.

Το ποδόσφαιρο πάλι είναι χώρος που συγκεντρώνονται οι «άγιοι» όλοι. Εσείς δίνετε κάποια άλλη εξήγηση;

Αυτό που πλέον απομένει να δούμε είναι αν επιτέλους η Πολιτεία θα αναλάβει τις ευθύνες της για τον «βόθρο» που έχει πλημμυρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή