Μόνο οι υπογραφές για Φερέιρα

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον...

1'

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική, ο Πορτογάλος τεχνικός μιλά ήδη ως προπονητής των «πράσινων» και φαίνεται πως… παίζει χωρίς αντίπαλο. Κι αυτό γιατί στην συνάντηση που έγινε χθες με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην Ιταλία διαπιστώθηκε πως η αποζημίωση που αξιώνει ο τελευταίος από τη Τζένοα για να λύσει το συμβόλαιό του είναι αξεπέραστο εμπόδιο.

Σήμερα επιστρέφουν στην Ελλάδα ο football manager και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ για να ενημερώσουν και από κοντά τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση μέχρι την Παρασκευή. Θα αποτελέσει, ωστόσο, τεράστια έκπληξη αν αυτός δεν είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 64χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει για ενάμιση χρόνο έναντι 700.000 ευρώ φέτος και 1,3 εκατ. του χρόνου, ενώ θα φέρει και τρεις συνεργάτες του. Τον Ζοσέ Γκόμες που είναι ο πρώτος του βοηθός ενώ διαθέτει και δίπλωμα γυμναστή, τον Ρουί Σίλβα που είναι ο «κατάσκοπος» των αντιπάλων και τον Νούνο που είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Φήμες για Άντερσον και Ντ’ Αγκοστίνο

Πέραν της πρόσληψης προπονητή, στον Παναθηναϊκό αναζητούνται παίκτες για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με προτεραιότητα την απόκτηση αριστεροπόδαρου χαφ και επιθετικού. Φημολογείται πως οι «πράσινοι» θα φορτσάρουν για το δανεισμό του Άντερσον από τη Μαν. Γιουνάιτεντ, καθώς με τον Βραζιλιάνο είχε συνεργαστεί στην Πόρτο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ έχουν και τον ίδιο μάνατζερ (Ζόρζε Μέντες).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή