Αναδιπλούμενο …smartphone από την LG

Παραμένει άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα αλλά το LG Wine Smart αποτελεί σίγουρα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση συσκευής, καθώς πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο …smartphone.

Αναδιπλούμενο …smartphone από την LG
1'

Του Δημήτρη Μαλλά

Πρακτικά, η LG δημιούργησε ένα αναδιπλούμενο (clamshell) κινητό τηλέφωνο, το οποίο, όμως, έχει μία οθόνη αφής 3,2 ιντσών και «τρέχει» το Android 5.1. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι εντυπωσιακά αλλά καλύπτουν τις βασικές ανάγκες (τετραπύρηνο επεξεργαστής 1,1 GHz, μνήμη 1 GB, αποθηκευτικός χώρος 4GΒ επεκτάσιμιμος μέσω microSD, κάμερα 3 megapixel, λειτουργία σε δίκτυα 4G, μπαταρία 1700 mAh).

Άλλωστε το βασικό ατού είναι ότι στην κάτω πλευρά της αναδιπλούμενης συσκευής υπάρχει μεγάλο πληκτρολόγιο με διάσταση 3Χ4 ίντσες, για ευκολία και ακρίβεια κατά το πάτημα, αλλά και «έξυπνα πλήκτρα» (hotkeys) για άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως τις κλήσεις, τις επαφές, τα μηνύματα ή την κάμερα. Τα μεγαλύτερα εικονίδια επιπλέον εκμεταλλεύονται πλήρως τη διάταξη 3Χ3 και την ευκρίνεια της αρχικής οθόνης.

Το LG Wine Smart κυκλοφορεί ήδη στην Κορέα και η θετική ανταπόκριση από το κοινό οδήγησε την εταιρεία να προχωρήσει στη διάθεση του και σε άλλες χώρες, αρχής γενομένης από αγορές όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Ιαπωνία και η Βρετανία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή