Πέντε tips για να μετατρέψεις κάθε σου γεύμα σε power meal

Πέρα, λοιπόν, από τις επιλογές των Power Salads που σου δίνουν τα everest, υπάρχουν και τα Power Sandwiches που πρόκειται να προστεθούν στην ισορροπημένη διατροφή σου
1'

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές ανάγκες. Η διατροφή σου, επομένως, δεν πρέπει να βασίζεται σε θερμίδες, αλλά στην ισορροπία και στη διαμόρφωση ενός αντίστοιχου τρόπου ζωής. Και πώς θα εστιάσεις σε αυτήν την ισορροπία; Φυσικά, με μία διατροφή, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων, φυσιολογικές ποσότητες φαγητού και θα καλύπτει όλο το φάσμα των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεσαι.

Μπορεί να μην ακολουθείς με «κλειστά» μάτια τις διατροφικές τάσεις που κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνισή τους και «συμφωνούν» με το πρότυπο διατροφής που θέλεις να ακολουθείς, όμως, γνωρίζεις καλά πώς να ξεχωρίζεις με μεγαλύτερη ευκολία τα πιο… power meals, που πραγματικά αξίζουν το ενδιαφέρον σου -και μία θέση στο τραπέζι σου.

Βάζοντας, λοιπόν, την έννοια του wellbeing σε πρώτο πλάνο, η νέα, κυρίαρχη τάση σε ό,τι αφορά στη διατροφή σου, επιτάσσει να διαγράψεις τη λέξη «δίαιτα» από το λεξιλόγιό σου και να φροντίζεις να ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να στερείσαι τις αγαπημένες σου γεύσεις. Αν, λοιπόν, θέλεις να μετατρέψεις κάθε σου γεύμα σε… Power Meal by everest, συνέχισε να διαβάζεις και σύντομα θα ανακαλύψεις τα πέντε tips που θα σε κάνουν master της ισορροπημένης διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr