Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις

Ζώδια - Κριός: Σε κάθε περίπτωση η περίοδος προσφέρεται κυρίως για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις
Η Σελήνη στο Σκορπιό σε παραπέμπει σε μια σχετική οικονομική στενότητα, που με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα στέρησης.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Σκορπιό σε παραπέμπει σε μια σχετική οικονομική στενότητα, που με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα στέρησης, ίσως όμως να σου ζητηθούν και δανεικά από κάποιον/α που δεν μπορείς εύκολα να του/της πεις όχι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε… περνάει από την άμυνα στην επίθεση και πάλι «πίσω στο οχυρό»!! Σε κάθε περίπτωση η περίοδος προσφέρεται κυρίως για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων, έχοντας πλάι σου εκείνα τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Ο Άρης στα μέρη σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ίσως όμως να το σκέφτεσαι κι εσύ έντονα και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να υπάρξει μια θερμή επανασύνδεση αλλά μην αποκλείσεις και το ενδεχόμενο να πληγωθείς ξανά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δεν βρεθεί με το ταίρι σου ένας κοινός τόπος, προκειμένου να αποφευχθεί μια σύγκρουση εφ’ όλης της ύλης, είναι προτιμότερο να κάνει ο καθένας τα δικά του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή