Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: Φρόντισε την υγεία και την διατροφή σου

Ζώδια - Λέων: Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει κοντά σου άτομα που δείχνουν ένα «ιδανικό» πρόσωπο, με σκοπό να κερδίσουν κάτι από σένα.
Με την Πανσέληνο καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου
astrology.gr
1'

Με την Πανσέληνο καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας συνάμα να εκτεθείς σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον ή/και σε ρύπους που συσσωρεύονται στον οργανισμό σου. Επιπλέον, κάποιος/α σε κακολογεί, μπορεί ωστόσο να σου γίνει και μια εκμυστήρευση που θα σε διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου κι ίσως προλάβεις να πάρεις τα μέτρα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει κοντά σου άτομα που δείχνουν ένα «ιδανικό» πρόσωπο, με σκοπό να κερδίσουν κάτι από σένα κι είναι σκόπιμο να τα περάσεις από… τεστ αξιοπιστίας!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/07

Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά το πιο ασφαλές είναι να μείνεις σε αυτό και να μην προχωρήσεις στην πράξη, αφού ο «θησαυρός» θα αποδειχθεί «άνθρακας». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει κι ένας λόγος παραπάνω να «κάτσεις στα αβγά σου». Όσα «μέτρα» και να πάρεις όλο και κάποιο «πουλάκι» θα… κελαηδήσει κι εσύ θα βρεθείς στην άχαρη θέση να προσπαθείς να πείσεις το ταίρι σου με φτωχά αποτελέσματα!