Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Πρόσφερε χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα

Ζώδια - Ταύρος: Η «φευγάτη» επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να είναι ευεργετική στην περίπτωση που βρεθείς σε… ερωτική απόγνωση και δεν έχεις από πού να πιαστείς.
Το να προσφέρεις χωρίς υστεροβουλία είναι… καλό για την ψυχή σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια συμπαντική ανταπόδοση.
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στο 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε σχέδια και γνωριμίες που έχουν κάτι το… απατηλό και δεν είναι σκόπιμο να βασιστείς επάνω τους, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Επιπλέον, όσο θεμιτό κι ελπιδοφόρο είναι το να… εύχεσαι και να ονειρεύεσαι, άλλο τόσο ασύμφορο είναι να δρομολογήσεις κάτι στην πράξη, οπότε μείνε σε ότι απλά εμψυχώνει εσένα και την παρέα σου. Ίσως πάλι να διαψευστεί μια πρότερη προσδοκία σου ή να διαπιστώσεις ότι είχες πέσει θύμα μιας απατεωνιάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια το να προσφέρεις χωρίς υστεροβουλία είναι… καλό για την ψυχή σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια συμπαντική ανταπόδοση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/07

Η «φευγάτη» επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να είναι ευεργετική στην περίπτωση που βρεθείς σε… ερωτική απόγνωση και δεν έχεις από πού να πιαστείς, ίσως όμως να αρχίσεις να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα σε σχέση με την στάση ενός προσώπου που όλοι βλέπουν πως σε «παίζει» αλλά εσύ ελπίζεις στα… ανέλπιστα! Αν τώρα δεν δώσεις μόνον συναισθήματα αλλά και χρήματα, μια «προδοσία» θα σε πονέσει περισσότερο, είτε άμεσα, είτε στο εγγύς μέλλον.