Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Μην απογοητεύεσαι, θα ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες

Ζώδια - Δίδυμοι: Ίσως να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν σημασία τα κίνητρα και οι προθέσεις σου. 
Ο Ποσειδώνας στο 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες.
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στο 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες, είτε κάνοντας πως δεν τα βλέπεις, είτε με πρακτικές απόκρυψης και παραλλαγής. Ίσως πάλι να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε… συμφέρει αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν σημασία τα κίνητρα και οι προθέσεις σου. Αν δηλαδή είναι αγνά, το σύμπαν θα γίνει ο «μαέστρος» σου, αν όμως έχεις ιδιοτελείς σκοπούς, τότε κάποια στιγμή οι… πονηριές σου θα βγουν στην επιφάνεια. Εξ άλλου στον κόσμο του χρήματος και των συμφερόντων θα ισχύει πάντα το ότι αν κλέψεις θα σε κλέψουν. Μια ακόμη υγιής διέξοδος είναι το να εντρυφήσεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/07

Από την στιγμή που «έχεις βάλει στο μάτι» ένα πρόσωπο, θα κάνεις τα πάντα για να το πείσεις ότι είσαι ο/η ιδανικός/η για αυτό, κάτι όμως που… μάλλον δεν συνάδει με την πραγματικότητα κι αν εσύ έχεις την ευελιξία να… μπαίνεις και να βγαίνεις από καταστάσεις χωρίς «να τρέχει κάστανο», όταν κάποιος/α θα δώσει βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις σου, θα κατηγορηθείς ξανά για διπροσωπία. «Παίζει» πάντως και μια εξιδανικευμένη σχέση από απόσταση.