Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζήτημα εμπιστοσύνης

Ζώδια - Λέων: Ένα πρόσωπο που θα σου εμφανιστεί ως «φίλος» μπορεί να μην θέλει το καλό σου.
Ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου θέτει ουσιαστικό ζήτημα εμπιστοσύνης τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στα οικονομικά σου.
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου θέτει ουσιαστικό ζήτημα εμπιστοσύνης τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στα οικονομικά σου, αν μάλιστα μπλέξεις αυτούς τους δύο τομείς, είσαι μάλλον… από χέρι χαμένος/η και μην νομίζεις ότι η λογική σου θα σε προστατέψει αφού οι επαγγελματίες του είδους έχουν κάνει διατριβή στο πώς να παραπλανούν τα θύματα τους! Και βέβαια είναι χίλιες φορές προτιμότερο να προσφέρεις οικειοθελώς τα χρήματα σου για έναν κοινωφελή σκοπό, παρά να ποντάρεις σε κέρδη από επενδύσεις, που δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ, αν μάλιστα σου κάνουν και μια «μυθική» προσφορά, μάλλον για παγίδα πρόκειται.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/07

Ένα πρόσωπο που θα σου εμφανιστεί ως «φίλος» μπορεί να μην θέλει το καλό σου κι όσο πιο πολλά… παινέματα ακούσεις, τόσο να αμφιβάλεις, ίσως όμως να διαπιστώσεις και κάτι ανάλογο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο που έχει παίξει στην ζωή σου κάποιος/α που εκτιμούσες… μέχρι σήμερα! Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα σε… φουλ δράση, μια «συνομωσία» είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί και μακάρι να είναι για καλό σκοπό αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο!