Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Απέφυγε τις συναλλαγές

Ζώδια - Υδροχόος: Αν δεν θες να πετάξεις τα λεφτά σου στην… θάλασσα, είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε σημαντική συναλλαγή
Σήμερα μπορεί να ζήσεις ένα «όνειρο» κι όσο τα πράγματα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας… έχει καλώς!
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στο 2ο ηλιακό οίκο σου σε εκθέτει σε ενδεχόμενες απάτες, που ούτε η… πάγια καχυποψία σου είναι σε θέση να αποτρέψει, αν όμως διαισθανθείς κάτι να την ακούσεις αυτήν την… φωνούλα! Επιπλέον, αν δεν θες να πετάξεις τα λεφτά σου στην… θάλασσα, είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε σημαντική συναλλαγή, πέραν από εκείνες που σχετίζονται με χάρες και παροχές σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας. Ίσως βέβαια να συνειδητοποιήσεις και το πόσο… κορόιδο ήσουν σε μια πρότερη υπόθεση αλλά πριν καταλήξεις ως προς τον πραγματικό ένοχο, σκέψου ότι συνήθως είναι αυτός που… κατηγορεί κάποιον άλλον!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/07

Σήμερα μπορεί να ζήσεις ένα «όνειρο» κι όσο τα πράγματα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας… έχει καλώς! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση μια φαντασίωση μπορεί να βοηθήσει στο να ζήσεις πιο «εκστατικές» στιγμές με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια στο «κάδρο» μπαίνουν και οι πιο… χειροπιαστές απιστίες, είτε είσαι ο «θύτης», είτε το «θύμα» κι αν για την ώρα δεν διαφαίνεται κάποια «ενοχλητική» αποκάλυψη, κάποια στιγμή θα έρθει και η… ώρα της!