Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Τα οικονομικά σου θα πάρουν τα πάνω τους

Ζώδια - Σκορπιός: Η Αφροδίτη στους Διδύμους αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις.

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07
Η Σελήνη στον Υδροχόο πριμοδοτεί ανακατωσούρες στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Υδροχόο πριμοδοτεί ανακατωσούρες στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου, με τις αντιφατικές καταστάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Αν πάλι μετοικήσεις σε άλλο μέρος μην νομίζεις πως θα αποφύγεις τα… δεινά, έστω κι αν είναι άλλου είδους! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου είναι το να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην… τύχη σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ χρήματα, κάποιος/α άλλος/η θα προσφερθεί να σου δώσει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/07

Ο Άρης απέναντί σου, σου φέρνει εντάσεις περνώντας σε από το «καυτό» στο «παγωμένο» κι αν είσαι μόνος/η, σε μια τέτοια φάση είναι πολύ πιο ουσιαστικό να ζήσεις το «σήμερα», παρά να αρχίσεις να τρέφεις προσδοκίες για μια «σώνει και καλά» σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τις διαφωνίες σου, δίνοντας προτεραιότητα στο τι μπορεί να γίνει, ώστε να εξυπηρετηθούν… άπαντες!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή