Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Έρχονται οικονομικά σκαμπανεβάσματα

Ζώδια - Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί σε εργασιακές διευκολύνσεις.
Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, το σύμπαν μάλλον σου… κάνει πλάκα
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, το σύμπαν μάλλον σου… κάνει πλάκα, αφού την ίδια στιγμή που δεν θα βρίσκεις αυτό που θες, θα έρχεσαι «φάτσα-κάρτα», με κάτι που ήθελες κάποτε και δεν σου «καθόταν» με τίποτα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί σε εργασιακές διευκολύνσεις, ενώ μπορεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις, παίρνοντας ίσως και μια άδεια. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να βρεις χαρά από ένα pet.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/07

Η ημέρα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, τόσο φανερά, όσο και… κρυφά κι αν βέβαια είσαι μόνος/η έχεις κάθε δικαίωμα να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα κι αν βρεθείς και σε ένα κέντρο ευεξίας… ακόμα καλύτερα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, η αναζήτηση της χαράς μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τις δεσμεύσεις σου, για να ζήσεις όλα εκείνα που θεωρείς πως έχεις στερηθεί και σου… αξίζουν, με ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας.