Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 21/07: Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να «φουντώσει» ο εγωισμός σου

Ζώδια - Κριός: Σκέψου πριν αγοράσεις αφού το πιθανότερο είναι να μη λειτουργήσεις ορθολογικά
Αν πάλι είσαι μόνος/η και σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις ένα «απωθημένο» σου, να θυμάσαι πως η συνέχεια μπορεί να είναι κάπως… απογοητευτική!
astrology.gr
1'

Η ημέρα προσφέρεται για οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια «επίσημη» εξέλιξη. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε μια εκδήλωση ή/και να την φιλοξενήσεις στο χώρο σου. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Ταύρο να «δείχνει» τα οικονομικά σου, το πρώτο ζητούμενο για σένα είναι το να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι ή/και να αποκρούσεις κάθε επιβουλή σε βάρος των κεκτημένων σου. Από εκεί και ύστερα… σκέψου πριν αγοράσεις αφού το πιθανότερο είναι να μη λειτουργήσεις ορθολογικά, ενώ αν κάποιος/α βρει το ευαίσθητο σημείο σου μπορεί… άνετα να σου «τραβήξει» χρήμα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 21/07

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «φουντώσει» ο εγωισμός σου, ύστερα από τη διαπίστωση πως κάποιος/α επιμένει να «παρενοχλεί» το ταίρι σου, αλλά αν «φορτώσεις» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προβείς και σε ενέργειες που δεν σε τιμούν, χώρια την παρελθοντολογία, που θα «ξύσει πληγές». Αν πάλι είσαι μόνος/η και σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις ένα «απωθημένο» σου, να θυμάσαι πως η συνέχεια μπορεί να είναι κάπως… απογοητευτική!