Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 21/07: Υπάρχουν απωθημένα που θα βάλουν και τους όρους του «παιχνιδιού»

Ζώδια - Ταύρος: Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να κρατήσεις μακριά άτομα της οικογένειας σου, αφού θα τα κάνουν όλα… κουλουβάχατα!
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή/και να πάρεις μια επίσημη πιστοποίηση
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου η ένταση σε «κυνηγά», είτε πρόκειται για τα όσα συνοδεύουν την έξαψη μιας πρωτοβουλίας που έχεις αναλάβει, είτε για διαξιφισμούς με διαφωνούντες. Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται να υπάρχουν απωθημένα που θα βάλουν και τους όρους του «παιχνιδιού» κι αν δεν θες να αναλωθείς σε ένα «blame game», που θα «ξύσει» πληγές, άφησε πίσω σου ότι κουβαλάς από το παρελθόν και σε έχει «ορίσει». Παράλληλα βέβαια, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή/και να πάρεις μια επίσημη πιστοποίηση, ενώ μπορεί να σου δοθεί και βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 21/07

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου, σου υπόσχονται μια «δυνατή» εμπειρία, τουλάχιστον όσον αφορά σε απολαύσεις και ηδονές αλλά επειδή η συναίνεση δεν είναι δεδομένη, πρόσεξε μήπως τελικά παγιδευτείς σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την «ρεβάνς» μιας πρότερης απόρριψης. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να κρατήσεις μακριά άτομα της οικογένειας σου, αφού θα τα κάνουν όλα… κουλουβάχατα!