Δένδιας: «Πάμε στα τυφλά...»

«Η εικόνα είναι ότι η κυβέρνηση έκανε μία στροφή 180 μοιρών με το email Βαρουφάκη, σε σχέση με όσα έλεγε», τόνισε οβουλευτής Β' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δένδιας: «Πάμε στα τυφλά...»


«Η Κυβέρνηση έρχεται και προτείνει μέτρα που είναι όμοια ή παρόμοια με τα μέτρα που πρότεινε η προηγούμενη Κυβέρνηση. Και επειδή δεν θέλω να εμφανίζομαι μικρόψυχος, η ρύθμιση για τις 100 δόσεις, όπως εμφανίζεται στην πρόταση της Κυβέρνησης, είναι πολύ πιο κοντά στην αρχική πρόταση που είχα συζητήσει αρχικά εγώ -και δεν έχει συμφωνήσει τότε το Υπουργείο Οικονομικών υπό τον κ. Χαρδούβελη- από την τελικά διατυπωθείσα πρόταση» επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής και πρώην υπουργός.

"Αν η Κυβέρνηση θέλει τη συνεισφορά μας και τη συμβολή μας όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε, αλλά αυτή τη στιγμή διαπιστώνουμε ότι πάμε στα τυφλά» συνέχισε ο κ. Δένδιας.

Για την πάταξη της φοροδιαφυγής υποστήριξε πως " Εάν δεν υπάρξει επαρκές σύστημα διασταυρώσεων δεν αντιμετωπίζεται η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, μία χώρα με πολλές μικρές επιχειρήσεις που είναι πολύ πιο εύκολο να φοροδιαφύγουν στην Ελλάδα, απ' ότι οι επιχειρήσεις στη Γερμανία».

Τέλος για όσα σημειώθηκαν χθες(24/2/2015) στη Βουλή είπε πως " έγινε μία απίστευτη συζήτηση στη Βουλή, ένα αλαλούμ το οποίο δεν θα ήθελα να σχολιάσω, αλλά υπήρξε μία ερώτηση, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ μάλιστα, όχι την δική μας, προς τη Πρόεδρο της Βουλής, εάν και πότε θα έρθει προς ψήφιση η παράταση του Μνημονίου. Και η απάντηση ήταν ότι δεν πρόκειται να έρθει τίποτα προς ψήφιση. Εδώ τα λιγότερο που έχει να κάνει η Κυβέρνηση είναι να μας ξεκαθαρίσει την στάση της».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή