Ο δυσαρεστημένος βουλευτής που «αβαντάρει» τον Λιόλιο!

Πολύ πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Βαγγέλης Λιόλιος, διαφήμιζε τη σχέση του και κυρίως την… επιθυμία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να τον δει πρόεδρο της ΕΟΚ.

Ο δυσαρεστημένος βουλευτής που «αβαντάρει» τον Λιόλιο!
1'

Με τον καιρό και από την στιγμή που το Μαξίμου, έβαλε τέλος σε αυτή την ιστορία, ανέλαβαν άλλοι να φτιάξουν το… κυβερνητικό προφίλ του Λιόλιου!

Και κυρίως ο βουλευτής Αχαΐας και κατά πολλούς «Σαμαρικός», Ανδρέας Κατσανιώτης.

Όσο οι μετοχές του Πατρινού παράγοντα πέφτουν, τόσο βαράνε τα τηλέφωνα από τον βουλευτή! Ειδικά από την στιγμή δε που για μια ακόμη φορά ο Ανδρέας Κατσανιώτης, περίμενε στο… ακουστικό του για την υπουργοποίηση του αλλά το τηλέφωνο δεν χτύπησε, άρχισε να παίρνει αυτός τηλέφωνα!

Κι όλα για τον Λιόλιο!

Βλέπεις, κάπου έπρεπε να διοχετεύσει την… αρνητική ενέργεια από τη δυσαρέσκεια του προς το πρωθυπουργικό γραφείο, επειδή δεν πήρε θέση υπουργού.

Κι όσο από το Μαξίμου λένε «δεν ασχολούμαστε με τις εκλογές στην ΕΟΚ» τόσο ο βουλευτής παίρνει τηλέφωνα.

Ανεξαρτήτως πάντως από το αποτέλεσμα γενικά ο Λιόλιος έχει αφεθεί σε χέρια βουλευτών και συγγενών βουλευτών για τον προεκλογικό του αγώνα!

Και μαζί με τα τηλέφωνα που κάνει ο Κατσανιώτης, η επικοινωνιακή ομάδα με επικεφαλής τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, κάνει και εκείνη ό,τι μπορεί μπας και βαφτιστεί το ψάρι- κρέας.

Tώρα, πως γίνεται να βαφτιστεί η καταστροφή και η άλωση, σωτηρία και δημοκρατική διαδικασία, είναι κάτι που δεν μπορεί όχι επικοινωνιολόγος να λύσει αλλά ούτε ο… Μπαμπινιώτης. Γι’ αυτό και τα μεγάλα ζόρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή