Αριστερός δεν σημαίνει να γίνεσαι χυδαίος

Είδα την είδηση και δεν πίστευα στα μάτια μου.

Αριστερός δεν σημαίνει να γίνεσαι χυδαίος
2'

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έχων την ιδιότητα του μέλους της ΚΕ ανασυγκρότησης του κόμματος ανάρτησε στο Facebook έναν απίστευτο ισχυρισμό εναντίον των δεξιών οικογενειαρχών υποστηρίζοντας πως οι αυξήσεις στο ρεύμα θα οδηγήσουν τις γυναίκες σε «βίζιτες»!

Δεν μιλάμε μόνο για μια χυδαία σεξιστική ανάρτηση, μιλάμε για τον απόλυτο βούρκο. Και επειδή δεν πρόκειται να του κάνουμε διαφήμιση, δεν θα γράψουμε το όνομά του. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, τον ξέρουν.

«Αγαπημένε δεξιέ “οικογενειάρχη” φαντάζομαι δε θα στεναχωρηθείς που η γυναίκα και η κόρη σου θα κάνουν βίζιτες για να πληρωθεί το ρεύμα και το αέριο. Άλλωστε, πιθανόν ακόμη να πιστεύεις ότι η αγορά λειτουργεί και θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και ότι αυτοί που κυβερνάνε είναι άνθρωποι σαν κι εσένα και νοιάζονται για εσένα. Μην το πάρεις προσωπικά αν σου συμβεί.

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Κολομβία και στην Ταϋλάνδη , δε θα είσαι ο πρώτος. Βέβαια ακόμα και εκεί οι κυβερνήσεις θα δίναν τα λεφτά στο ρεύμα και όχι σε λίστες σαν του Πέτσα για να σου πούνε αύριο ότι δεν τρέχει και τίποτα που η κόρη σου έγινε πο***να και ότι εσύ πρέπει να είσαι υπερήφανος για την επιλογή σου το 2019. Οι υπόλοιποι όμως τι φταίγαμε; », έγραψε μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο πολιτικό στέλεχος. Με συγχωρείτε αυτό δεν είναι επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, ούτε καν κουλτούρας καφενείου. Ελπίζω η αριστερά συνολικά και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει αποστάσεις από τέτοιες χυδαιότητες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή