ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ κάνει ταινία ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα υπογράψει την παραγωγή της ταινίας
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα υπογράψει την παραγωγή της ταινίας
AP

Πρόκειται για το βιβλίο «The Heaven & Earth Grocery Store» που ήταν στη λίστα με τα αγαπημένα του Μπαράκ Ομπάμα για το 2023

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το αγαπημένο βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα, «The Heaven & Earth Grocery Store».

Το διάσημο μυθιστόρημα «The Heaven & Earth Grocery Store» του Αμερικανού συγγραφέα και μουσικού Τζέιμς Μακμπράιντ, αφηγείται την ιστορία μιας παρέας Μαύρων και Εβραίων που μένουν μαζί στη συνοικία Τσίκεν Χιλ, στο Πότσταουν της Πενσυλβάνια, κατά τις δεκαετίες του '20 και '30. Το βιβλίο όμως ξεκινά αρκετά χρόνια μετά, το 1972 με την ανακάλυψη ενός σκελετού σε ένα πηγάδι.

To εξώφυλλο του βιβλίου The Heaven & Earth Grocery Store



Το πρότζεκτ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ενώ σύμφωνα με το Deadline, ο διάσημος σκηνοθέτης θα αναλάβει μόνο την παραγωγή με την εταιρεία του Amblin Entertainment σε συνεργασία με την Α24.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις, ενώ χαρακτηρίστηκε από τον NPR ως ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2023. Επίσης ήταν στη λίστα του πρώην Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα με τα αγαπημένα του βιβλία για την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Emily in Paris: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της νέας σεζόν στο Netflix

Η Τζένα Ορτέγκα αποχωρεί από σειρά του Netflix

Από τον Σαββόπουλο ως τον Sting: Όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στο Ηρώδειο το καλοκαίρι