Δολοφόνος με βαλλίστρα ξεκλήρισε την οικογένεια διάσημου σχολιαστή του BBC

Ανατροπή στην τριπλή δολοφονία που συγκλονίζει τη Βρετανία

Δολοφόνος με βαλλίστρα ξεκλήρισε την οικογένεια διάσημου σχολιαστή του BBC
2'

Νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, με θύματα τρεις γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt του BBC.

sxoliastis.jpg

Ο σχολιαστής αγώνων του BBC John Hunt

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρίσκοντας τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σοβαρά τραυματισμένες. Και οι τρεις τους κατέληξαν λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η μητέρα Κάρολ, 61 ετών, και οι κόρες της Λουίζ, 25 ετών και Χάνα, 28 ετών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιελάμβανε επίσης «άλλα όπλα», όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

kori1.jpg

H Louise Hunt, πρώην φίλη του υπόπτου για την τριπλή δολοφονία

kori2.jpg

H Hannah Hunt κόρη του σχολιαστή του BBC και θύμα της τριπλής δολοφονίας

bbc-syzygos.jpg

Ο Τζον Χαντ με τη σύζυγό του Κάρολ

Η αστυνομία αναζητά ως ύποπτο τον 26χρονο Kyle Clifford από την περιοχή του Enfield, ο οποίος ήταν πρώην φίλος της της Louise Hunt και εργαζόταν ως σεκιούριτι.

ypoptos1.jpg

Ο ύποπτος για την τριπλή δολοφονία

Ο ντετέκτιβ Rob Hall από τη Μονάδα Δίωξης Μείζονος Εγκλήματος του Bedfordshire, Cambridgeshire και Hertfordshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη».

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε ενεργά τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου».

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν πιστεύετε ότι τον βλέπετε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 999, καθώς μπορεί να έχει ακόμα στην κατοχή του βαλλίστρα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή