Διδυμότειχο: Σεσημασμένος ο 32χρονος που φυλάκισε την σύντροφό του - Αναζητείται από τις Αρχές

Παλιός γνώριμος των Αρχών ο 32χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία στο Διδυμότειχο

Διδυμότειχο: Σεσημασμένος ο 32χρονος που φυλάκισε την σύντροφό του - Αναζητείται από τις Αρχές
INTIME NEWS
2'

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε στα χέρια του συντρόφου της, η 32χρονη γυναίκα στο Διδυμότειχο, καθώς ο ίδιος φέρεται να την είχε φυλακισμένη για ένα μήνα στο σπίτι, ενώ την χτυπούσε και τη βίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ρομά, φερόμενος ως δράστης, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και είχε φυλακιστεί.

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της Παρασκευής (2/8) με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της και κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία τον επίσης 32χρονο σύντροφό της.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στη συνέχεια η 32χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του συντρόφου της.

«Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με τη χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς τη θέλησή μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά σήμερα στις 10 το πρωί», φέρεται να δήλωσε η ίδια.

Ενδεικτικά το πρώτο 6μηνο του 2024 από 1/1/2024 έως 30/6/2024 οι γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας ήταν 8.729, οι άνδρες δράστες για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 8.310, τα περιστατικά μόνο στην Αττική ανήλθαν σε 4.311 ενώ συνολικά ήταν 9.917.

Ενώ όσον αφορά στην εφαρμογή panic button, μόνο για τον Ιούνιο οι γυναίκες που πήραν κωδικό ήταν 622 και σε 59 περιπτώσεις θύματα ενδοοικογενειακής χρησιμοποίησαν την εφαρμογή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή