Δήμαρχος Συκεών στο Newsbomb.gr: «Αρνητικός στο δεύτερο τεστ ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη»

Κορονοϊός: Αρνητικός στο δεύτερο τεστ ο ιερέας από την Θεσσαλονίκη - Είναι το πρώτο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη χώρα μας. 

Δήμαρχος Συκεών στο Newsbomb.gr: «Αρνητικός στο δεύτερο τεστ ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη»
1'

Αρνητικό ήταν και το δεύτερο τεστ κοροναϊού στο οποίο υπεβλήθη ο ιερέας της Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη αλλά και όσων είχαν έρθει σε επαφή μαζί του σύμφωνα με τον Δήμαρχο Συκεών Θεσσαλονίκης, Σίμο Δανιηλίδη που μίλησε στο Newsbomb.gr.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, ο ιερέας της Μητρόπολης Νεαπόλεως, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία τόσο στις αρχές όσο και στους πολίτες, καθώς «εκτός από το ότι ήταν το πρώτο εντοπισμένο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη χώρα μας, ο συγκεκριμένος ιερέας είχε μετάσχει σε Θεία Λειτουργία και Θεία Κοινωνία» τόνισε.

Ωστόσο όπως είπε στο Newsbomb.gr ο κ. Δανιηλίδης « τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ PCR στα οποία υποβλήθηκαν οι δύο διάκονοι βγήκαν αρνητικά όπου την Κυριακή σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής», ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Σίμος Δανιηλίδης «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, καθώς τα χθεσινοβραδινά μοριακά τεστ των δύο διακόνων καθώς και όλου το εκκλησιαστικού και οικογενειακού περιβάλλοντος τους είναι αρνητικά και πρόσθεσε πως «όλα τα rapid test τα οποία έγιναν χθες στις περιοχές Συκεών, Νεάπολης, Κορδελιού, όπου κινούνται οι δύο διάκονοι, ήταν επίσης αρνητικά».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος τα τεστ θα συνεχιστούν καθ’ όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα από που κόλλησε ο συγκεκριμένος διάκονος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Συναγερμός για ραγδαία αύξηση την Τρίτη (02/02)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή