Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Καλλιθέα

Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και τριών ανδρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ...

1'

Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και τριών ανδρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καλλιθέα, προκαλώντας αρχικά σύγχυση για ληστεία στο ταχυδρομείο.

Τρεις άνδρες, ένας γιατρός και πρώην μέλος του ΔΣ της Παναχαϊκης, ένας Γεωργιανός και ένας άνδρας από την πρώην Σοβιετική Ένωση είχαν ορίσει ραντεβού, σε ένα παγκάκι, στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να πάρουν πίσω το χρηματικό ποσό που είχε δανείσει ο 47χρονος γιατρός σε μία γυναίκα.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους πλησίασαν την ώρα που γίνονταν η συμφωνία για να τους ελέγξουν. Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, ο ένας άνδρας, γεωργιανής καταγωγής τράβηξε πιστόλι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τον πυροβολήσει και να τον τραυματίσει στον ώμο και στο χέρι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η αστυνομία, το όπλο που είχε στην κατοχή του ο ύποπτος άνηκε σε αστυνομικό.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε το πιστόλι που είχε ο Γεωργιανός είναι αστυνομικό και είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο, από το σπίτι αστυνομικού στην Καισαριανή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο υπόπτους, ελληνικής καταγωγής και τους οδήγησαν για ανάκριση στην Ασφάλεια Αττικής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή