Δίκη Άλκη Καμπανού: Διαφοροποιήσεις από τον τρίτο κατηγορούμενο - «Έκανα λάθη στην ανάκριση»

Άλλαξε τα όσα είχε πει ο τρίτος κατηγορούμενος στην απολογία του για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Δίκη Άλκη Καμπανού: Διαφοροποιήσεις από τον τρίτο κατηγορούμενο - «Έκανα λάθη στην ανάκριση»
1'

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου, η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Σειρά στις απολογίες πήρε ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος υπέπεσε σε μερικές αντιφάσεις σε σχέση με όσα είπε στην πρώτη του ανάκριση.

Πρόκειται για τον επιβάτη του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος θεωρείται κατηγορούμενος «κλειδί», καθώς είχε υποδείξει τα περισσότερα πρόσωπα σχετικά με τις κινήσεις του αλλά και τι ακριβώς κρατούσαν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ απομπλέκει τον πρώτο κατηγορούμενο για το γεγονός ότι μιλούσε στο τηλέφωνο για ένα επεισόδιο που είχε γίνει στο Ωραιόκαστρο, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία και ήταν η ομάδα νεαρών να πάει στην περιοχή του Χαριλάου για να «ψάξουν οπαδούς του Άρη». Στην ανακριτική του απολογία είχε πει ότι τηλεφώνησαν στον κατηγορούμενο και τον ενημέρωσαν για αυτό.

Είπε επίσης ότι δεν γνώριζε καθόλου τον 12ο κατηγορούμενο, τον οποίο στην ανάκριση είχε υποστηρίξει ότι συμμετείχε ενεργά στη δολοφονία.

Σε ό,τι αφορά τη δική του συμμετοχή στο φονικό επεισόδιο, ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με τον 'Αλκη και ότι ο ίδιος κυνήγησε έναν φίλο του 19χρονου. Η απολογία του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παραδέχτηκε ότι ήταν από τους πρώτους τρεις που πλησίασαν την ομάδα των πέντε νεαρών στην οδό Γαζή.

Σχετικές ειδήσεις

Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνεχίζονται οι απολογίες - Στο βήμα ο 3ος κατηγορούμενος

Άλκης Καμπανός: Ομολόγησε ο 2ος κατηγορούμενος στην απολογία του - «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Άλκης Καμπανός: Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του 1ου κατηγορούμενου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή