Μπαλάσκας: Θα γίνει οικονομικός έλεγχος για τον Απόστολο Λύτρα - «Υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι»

«Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για το πρόσωπο του Απόστολου Λύτρα
Μπαλάσκας: Θα γίνει οικονομικός έλεγχος για τον Απόστολο Λύτρα - «Υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι»
1'

«Χρωστούσε παντού» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας σχετικά με το πρόσωπο του Απόστολου Λύτρα. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής τόνισε ότι στο σπίτι του γνωστού ποινικολόγου που προφυλακίστηκε βρέθηκαν πολλά μετρητά και αναμένεται να γίνει οικονομικός έλεγχος.

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι» σημείωσε.

«Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή