Νέο τροπή στην υπόθεση του ποινικολόγου - Φωτογραφία με το σκισμένο πουκάμισο του 69χρονου

Συγκρούονται οι ισχυρισμοί του δικηγόρου και της συναδέλφου του για το περιστατικό βίας
Νέο τροπή στην υπόθεση του ποινικολόγου - Φωτογραφία με το σκισμένο πουκάμισο του 69χρονου
2'

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ποινικολόγος που κατηγορείται από την 43χρονη συνάδελφό του για λεκτική και σωματική βία, με το περιβάλλον του να διαψεύδει τα λεγόμενά της.

«Όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα», δήλωσαν άνθρωποι του γνωστού δικηγόρου, ενώ στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται νέο ντοκουμέντο με το σκισμένο πουκάμισο του 69χρονου.

Σύμφωνα με το Star, ο γνωστός ποινικολόγος παρέδωσε στις Αρχές το σκισμένο λευκό πουκάμισό του και ταυτόχρονα κατέθεσε μήνυση εναντίον της συναδέλφου του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η καταγγέλλουσα ήταν εκείνη που του το έσκισε την Κυριακή των Βαΐων, την 28η Απριλίου μέσα στο αυτοκίνητο του έξω από το γήπεδο στο Ρέντη μετά από ένα καυγά. Ο γνωστός ποινικολόγος υποστηρίζει ότι ο καυγάς ξεκίνησε γιατί η 43χρονη δικηγόρος απαιτούσε να χωρίσει από τη σύζυγό του, καθώς αυτός λίγες ώρες νωρίτερα της ζήτησε να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

«Μου καταξέσκισε το πουκάμισο»

«Έκανα να βγω από το αυτοκίνητο και τότε μου όρμηξε και με άρπαξε από το δεξί μου χέρι και με το άλλο χέρι με τραβούσε από το πουκάμισο», ισχυρίστηκε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος για το συμβάν.

«Την ρώτησα: Τι είναι αυτά που κάνεις; Άσε με να φύγω.», συμπλήρωσε στη συνέχεια, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν ακούμπησε την δικηγόρο.

«Συνεπεία της ορμής και της μανίας της, μου καταξέσκισε το πουκάμισο, προκαλώντας μου κατάπληξη για την δύναμη που είχε ασκήσει», κατέληξε ο 69χρονος ποινικόλογος.

Η εκδοχή της 43χρονης

Η 43χρονη, μιλώντας στην κάμερα του Mega, δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν.

Όπως λέει αμέσως μετά το επεισόδιο ο γνωστός δικηγόρος πάρκαρε το αυτοκίνητο και έφυγε. Η 43χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, όπου υπέβαλλε μήνυση, και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική, η δικηγόρος έφερε ένα πρήξιμο στην αριστερή βρεγματική χώρα και εκχυμώσεις στον αριστερό της βραχίωνα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή