Γάμος σαν παραμύθι στα Πάμφιλα της Μυτιλήνης

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Ρωμανός, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Γάμος σαν παραμύθι στα Πάμφιλα της Μυτιλήνης
1'

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι έγινε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο νησί της Μυτιλήνης.

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ήταν ο Βασίλης Γακόπουλος, δικηγόρος και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και η Μαρία Χατζηγεωργίου, επικοινωνιολόγος που συμμετέχει στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Ρωμανός, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον επιβλητικό Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στα Πάμφιλα, τόπο καταγωγής της νύφης. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα «Ελιά & Θάλασσα» έναν ειδυλλιακό χώρο στη Σκάλα Λουτρών, όπου τους καλεσμένους ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Το planning και όλη την άψογη οργάνωση του γάμου υλοποίησε η «Terpsis Events», Ελπίδα Κουμαρέλα. Τον ξεχωριστό στολισμό που κέρδισε τις εντυπώσεις ανέλαβε το ανθοπωλείο «Μ & Β Flower Art», πρώην Παλαιολόγου. Για τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση υπεύθυνος ήταν ο Σάκης Μπατζάλης. Το στήσιμο του χώρου της δεξίωσης επιμελήθηκε η «Ηχώ», dj ήταν ο Γιάννης Καράβης ενώ η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου «Πανταζής».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή