Ρόδος: 25χρονος παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε - Συνελήφθη αργότερα από την Τροχαία

Ρόδος: Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος

Ρόδος: 25χρονος παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε - Συνελήφθη αργότερα από την Τροχαία
1'

Ένας 46χρονος Έλληνας που κινούνταν πεζός επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου κοντά στον Αρχάγγελο, παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος στη συνέχεια τον εγκατέλειψε!

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (23/8) και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 46χρονου πεζού, ενώ λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 25χρονο οδηγό του αυτοκινήτου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα συνέβησαν χθες στις 6:10 το πρωί επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου κοντά στο χωριό Αρχάγγελος. Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο και προς την ίδια κατεύθυνση κινούνταν πεζός ο 46χρονος, ο οποίος και παρασύρθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή