Το Σωματείο Παιδική Χαρά καλεί για στήριξη στη μικρή Σάρα για να ξεπεράσει το γλοίωμα στον εγκέφαλο

Τώρα, η μικρή υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, στις οποίες οι γιατροί λένε πως ανταποκρίνεται καλά.
2'

Έχουν περάσει 11 μήνες από τη μέρα που η μητέρα της 3χρονης Σάρα από την Πάργα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς το μικρό κορίτσι δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ούτε να πιάσει αντικείμενα με το χέρι της. Έτσι, την πήγε στα Ιωάννινα για μαγνητική.

Όμως, καθώς δεν έλαβε κάποια απάντηση, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στην Αθήνα. Εκεί, η μικρή Σάρα έκανε το πρώτο χειρουργείο, όπου έβαλε βαλβίδα, ενώ ο γιατρός έκανε τη διάγνωση: Γλοίωμα στον εγκέφαλο. Περίπου έναν μήνα αργότερα, ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο, κατά το οποίο αφαίρεσαν λίγο από τον όγκο. Τώρα, η μικρή υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, στις οποίες οι γιατροί λένε πως ανταποκρίνεται καλά. Όμως, θα αναγκαστεί να μείνει στην Αθήνα, μαζί με τους γονείς της, για τουλάχιστον δύο χρόνια ώστε να είναι δίπλα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση του κοριτσιού είναι κρίσιμη.

Αυτό σημαίνει μεγάλα έξοδα για την οικογένεια, η οποία χρειάζεται βοήθεια για να τα βγάλει πέρα με τα αυξημένα έξοδα. Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η Σάρα να βγει νικήτρια από τη «μάχη» με το γλοίωμα στον εγκέφαλο.

Όποιος και όποια μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε τη δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης.