Απαγωγή 32χρονου στη Μεσσηνία

Θύμα απαγωγής από αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε ένας 32χρονος από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας...

1'

Θύμα απαγωγής από αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε ένας 32χρονος από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Στο συμβάν εμπλέκονταν τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων έχει ήδη συλληφθεί. Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έγινε κατόπιν καταγγελίας συγγενικού προσώπου του απαχθέντος.

Όπως κατήγγειλε, το πρωί του περασμένου Σαββάτου τρείς άγνωστοι επιβίβασαν τον νεαρό στο αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε ένας εξ αυτών ενώ οι άλλοι δυο επιβιβάστηκαν σε δυο άλλα ΙΧ.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στην Εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας έξω από τη Τρίπολη. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του 41χρονου οδηγού ένα εύχρηστο πιστόλι 22 χιλιοστών με πέντε σφαίρες. Ο συλληφθείς προσήχθη στην ασφάλεια Καλαμάτας και αναγνωρίστηκε από τον καταγγέλλοντα ως ένας ως των τριών δραστών. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, καθώς σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία, ενώ παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.

Ο 32χρονος είναι καλά στην υγεία του, επέστρεψε στο σπίτι του ενώ όπως κατέθεσε οι τρεις άντρες του ήταν άγνωστοι, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ενεργώντας για λογαριασμό γνωστού του ανθρώπου με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή