Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν την Παρασκευή σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, έπειτα από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τρεις Έλληνες, ηλικίας 42, 35 και 34 ετών, καθώς και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά
1'

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Β' Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 42χρονο και στον 35χρονο, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον 29χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 0,6 του γραμμαρίου, καθώς και ένα φαρμακευτικό δισκίο, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Νωρίτερα, συνελήφθη ο 34χρονος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, μικτού βάρους 0,3 του γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον θαμμένο εργάτη στην Κρήτη (pics+vid)

Εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη Λέσβο;

Σέρρες: Έταζε επιδόματα και... συνελήφθη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή