Αυτό είναι το φαινόμενο που θα σας κόψει την ανάσα την Κυριακή

Αποπνικτική αναμένεται η ατμόσφαιρα την Κυριακή!

Αυτό είναι το φαινόμενο που θα σας κόψει την ανάσα την Κυριακή
2'

Από τη μία βροχές και καταιγίδες και από την άλλη άνοδος της θερμοκρασίας!

Παιχνίδια μέσα στο Φθινόπωρο κάνει ο καιρός! Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μέχρι και το Σάββατο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, από την Κυριακή η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική, καθώς έρχονται και πάλι βροχές με τον υδράργυρο να σημειώνει άνοδο!

Αναλυτικά, για σήμερα Παρασκευή (14/10) στην Αττική, ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο (15/10) στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (16/10) προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νότια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή