Ανήλικοι είχαν ρημάξει την Καρδίτσα

Συνελήφθησαν, στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο ανήλικοι 17 και 13 ετών αντίστοιχα...

Ανήλικοι είχαν ρημάξει την Καρδίτσα
1'

Συνελήφθησαν, στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο ανήλικοι 17 και 13 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο ανήλικοι ημεδαποί διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 44χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον παθόντα και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι, συλληφθέντες από κοινού με δύο ακόμη Έλληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου έως και εχθές, διέπραξαν συνολικά 20 διαρρήξεις, κυρίως σε βάρος καταστημάτων, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα.

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, το οποίο προέρχεται από τη χθεσινή κλοπή και αποδόθηκε στον παθόντα. Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων ή άλλα αδικήματα στην περιοχή της Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή