The Bachelor: Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε… αισθήματα για το ποδόσφαιρο

The Bachelor: Ο περιζήτητος εργένης, Παναγιώτης Βασιλάκος, έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο εξωτερικό παίζοντας ποδόσφαιρο.

The Bachelor: Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε… αισθήματα για το ποδόσφαιρο
1'

Το «The Bachelor» ολοκληρώθηκε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο διαλέγοντας τελικά τη Νικόλ που ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού.

Ο περιζήτητος εργένης, λοιπόν, διάλεξε το ταίρι του αν και οι πληροφορίες λένε πως αυτό το ζευγάρι δεν… πήγε και πολύ μακριά καθώς φέρονται να έχουν ήδη χωρίσει, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του παιχνιδιού.

Αυτό που πολύ δεν ήξεραν, είναι ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο παρελθόν – πέρα από τις άλλες ασχολίες του – έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Από το 2010 μέχρι και το 2017 διέγραψε μια πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου που τον έφερε ακόμα και σε ομάδα του εξωτερικού.

Μια από τις κορυφαίες στιγμές του, ήταν το 2012 όταν σαν παίκτης της Προοδευτικής αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας, από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες που ακολουθούν…

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λοιπόν, πριν το «The Bachelor», είχε παίξει ποδόσφαιρο σε Χαϊδάρι, Αγία Παρασκευή, Κερατσίνι, Προοδευτική, Τσάσλαβ (Τσεχία), Ατρόμητο Πειραιά, ΑΟ Γλυφάδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αιγάλεω και Ηλιούπολη, μέχρι το 2017 όταν και σταμάτησε την καριέρα του και στράφηκε σε άλλες ενασχολήσεις…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια