Έρχονται ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ώρες – Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Έρχονται ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ώρες – Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Τις επόμενες ώρες αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς μετά το μεσημέρι προβλέπονται θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και τοπικά πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, την περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

«Προσοχή τις επόμενες ώρες μιας και αναμένεται σημαντική ενίσχυση των ανέμων με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά και ο κίνδυνος πυρκαγιάς όπως ενημερώσαμε εδώ και αρκετές ημέρες και πολύ ορθά ενημερώνει και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με τον αντίστοιχο χάρτη προς τους πολίτες», έγραψε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στο Facebook.

«Προσοχή (ειδικά για τα δεμένα σκάφη ) στους θυελλώδεις ( μέχρι 9 μποφόρ) βορειοδυτικούς ανένους τις επόμενες ώρες σε Ιόνιο, Κορινθιακό κόλπο , ανοικτά του Μεσσηνιακού κόλπου, βόρεια Κρήτη, θερμαϊκό ,Σποράδες, βόρεια Εύβοια», έγραψε ο Γιωργος Τσατραφύλλιας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή