Έχει ο καιρός γυρίσματα: Τέλος η κακοκαιρία - Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας να εξασθενούν.

Έχει ο καιρός γυρίσματα: Τέλος η κακοκαιρία - Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
2'

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το Σάββατο μονό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την ήμερα αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 6 εξασθενούνε. στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ εξασθενούνε. Η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή (06/03) προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή