Τουρκία: Γλίτωσε από τον σεισμό αλλά όχι από τον πρώην της - Την ζεμάτισε με καυτό νερό

Τουρκία: Ο Σαβάς Αλτούν έριξε καυτό νερό στην πρώην γυναίκα του ενώ κοιμόταν και τράπηκε σε φυγή με τα παιδιά τους. Η Αλέβ Αλτούν, η οποία πήγε στο σπίτι της μητέρας της με σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα

Τουρκία: Γλίτωσε από τον σεισμό αλλά όχι από τον πρώην της - Την ζεμάτισε με καυτό νερό
yenisafak.com
3'

Η 25χρονη επιζήσασα από τον σεισμό Αλέβ Αλτούν στο Hatay της Τουρκίας αναγκάστηκε να μείνει με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποία χώρισε πριν από 9 μήνες, μαζί με τα 2 παιδιά τους επειδή το σπίτι της υπέστη σοβαρές ζημιές από τον σεισμό. Ο Σαβάς Αλτούν έριξε καυτό νερό στην Αλέβ ενώ κοιμόταν. Στην κατάθεσή του, ο Σαβάς, ο οποίος συνελήφθη, υποστήριξε ότι από τον μετασεισμό έπεσε το καυτό νερό στην πρώην σύζυγό του. Η Αλέβ, από την άλλη, υποστήριξε πως: «Είδα την κατσαρόλα που την κρατούσε στο χέρι του, μου την έριξε επίτηδες. Ακούστε με, είμαι αβοήθητη. Είμαι άστεγη και έχω μείνει μόνη με τα παιδιά μου. Το μόνο που θέλω είναι να ακουστεί η αλήθεια».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αλέβ που ζει στο χωριό Avcılar της συνοικίας Samandag του Hatay της Τουρκίας, χώρισε από τον 9ετή γάμο της πριν από 9 μήνες λόγω σοβαρών συγκρούσεων. Η Αλτούν βίωσε τον σεισμό στο Hatay με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 4 και 2 ετών. Όταν το σπίτι της έπαθε μεγάλες ζημιές, μετακόμισε με τα παιδιά της στην αδερφή της. Στην Τουρκία λόγω του σεισμού επέστρεψε και ο 37χρονος πρώην σύζυγός της Σαβάς Αλτούν, ο οποίος εργάζεται ως κουρέας στο Κουβέιτ.

Είπε στην πρώην σύζυγό του, Αλέβ, «Ας κάνουμε ειρήνη, το σπίτι μας δεν έπαθε ζημιά, ας ζήσουμε με τα παιδιά μας». Η Αλέβ, δέχτηκε να εγκατασταθεί στο σπίτι του πρώην συζύγου της επειδή βρισκόταν σε δύσκολη θέση, ξυπνώντας το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου βίαια με έναν τρομερό πόνο. Ο πρώην άνδρας της Σαβάς, που της έριξε καυτό νερό, της είπε «προσευχήσου να μην σε σκότωσα» και έφυγε τρέχοντας με τα παιδιά τους και όσα χρήματα είχε η γυναίκα στο πορτοφόλι της. Η Αλέβ, που πήγε στο σπίτι της μητέρας της με φρικτούς πόνους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γείτονές της.

Ο πρώην σύζυγός της, Σαβάς Αλτούν, προσπάθησε να δραπετεύσει, αφήνοντας τα παιδιά με τη μεγαλύτερη αδερφή του. Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι από τον μετασεισμό χύθηκε καυτό νερό στην πρώην σύζυγό του. Ο Αλτούν συνελήφθη και προσήχθη στο δικαστήριο. Τα παιδιά παραδόθηκαν στη μητέρα τους η οποία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται είπε: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχω μείνει μόνη με τα παιδιά μου. Παρακαλώ βοηθήστε, είμαι τόσο απελπισμένη».

Διαβάστε επίσης:

Πρέβεζα: Έπεισαν ηλικιωμένη ότι έρχεται μεγάλος σεισμός και της έκλεψαν λεφτά από το σπίτι

Οι ζημιές από τον σεισμό στην Τουρκία ξεπέρασαν τα 34 δισ. δολάρια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή