«Είμαι σκλάβος του Αλλάχ» - Τρόμος στον αέρα σε πτήση από το Σίδνεϊ, ακυρώθηκαν δεκάδες ακόμα

Αναταραχή προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, με έναν άνδρα να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ στους συνεπιβάτες του.
«Είμαι σκλάβος του Αλλάχ» - Τρόμος στον αέρα σε πτήση από το Σίδνεϊ, ακυρώθηκαν δεκάδες ακόμα
1'

Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο αεροσκάφος της πτήσης ΜΗ122, με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, έχοντας απογειωθεί από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει πως «είναι σκλάβος του Αλλάχ» καλώντας τους συνεπιβάτες του να κάνουν το ίδιο!

Το βίντεο, το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα από την Daily Mail, δείχνει τον άνδρα σε απειλητικό τόνο, να απευθύνεται στους συνεπιβάτες τους, φωνάζοντας: «Είμαι σκλάβος του Αλλάχ». Δευτερόλεπτα αργότερα, απευθύνθηκε στον διπλανό του λέγοντάς του: «Πες το και εσύ».

Αμέσως σήμανε συναγερμός ενώ ο άγνωστος άνδρας δεν σταμάτησε εκεί καθώς έβαλε το χέρι του μέσα σε ένα σακίδιο που είχε μαζί του, αναφέροντας πως φέρει «κάτι πολύ επικίνδυνο».

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη του πληρώματος εξέτασαν επιτόπου το σακίδιο του άνδρα, χωρίς να εντοπίσουν κάτι επικίνδυνο στο εσωτερικό του. Ωστόσο, το αεροσκάφος δεν ολοκλήρωσε το ταξίδι του και επέστρεψε στο Σίδνεϊ, με τον 45χρονο άνδρα να συλλαμβάνεται από τις τοπικές Αρχές.

Το αεροσκάφος ελέγχθηκε εξονυχιστικά ενώ 32 πτήσεις εσωτερικού καθυστέρησαν από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ.

Να σημειωθεί πως το σακίδιο δεν περιείχε μέσα κάτι επικίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή