Eλίζαμπεθ Χάρλεϊ: Αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τη νεανική της εμφάνιση

Η 58χρονη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκάλυψε το απλό μυστικό πίσω από τη νεανική της εμφάνιση

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
ΑΡ
2'

Η εκτυφλωτική Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι 58 ετών, φαίνεται όμως πολλά χρόνια νεότερη και πρόσφατα αποκάλυψε στους θαυμαστές της, τη «συνταγή» της επιτυχίας. Το μυστικό για το νεανικό της πρόσωπο και την απίστευτη σιλουέτα της είναι πολύ απλό - αποφεύγει όπως είπε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Η ηθοποιός είπε στη The Sydney Morning Herald αυτή την εβδομάδα ότι δεν πιστεύει σ στις δίαιτες της μόδας.

«Τα γούστα μου είναι αρκετά απλά, δεν πίνω περίεργους πράσινους χυμούς ή κάτι τέτοιο», λέει στην εφημερίδα. «Πάντα πρόσεχα τι τρώω, από πάντα. Ποτέ δεν ήθελα να φάω επεξεργασμένα τρόφιμα. Από την εφηβεία μου, πάντα κοιτούσα τις ετικέτες στα τρόφιμα»

Ωστόσο, έκανε μια νέα αλλαγή πρόσφατα, εγκαταλείποντας τα προσυσκευασμένα σάντουιτς. «Τα έκοψα όλα αυτά πριν από ένα χρόνο… Τρώω αυτό που θα έλεγα ότι είναι πολύ φυσιολογικό, που θα μπορούσε να είναι ψητό κοτόπουλο, πουρές πατάτας και διαφορετικά λαχανικά. Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο ή περίεργο», είπε.

Όσον αφορά τη γυμναστική, η σταρ είπε ότι προτιμά την κηπουρική στο σπίτι από την επίσημη άσκηση. «Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά είμαι πολύ δραστήρια… Δεν κάθομαι πολύ ήσυχη», είπε, προσθέτοντας, «Αλλά κάνω πολλή κηπουρική, αυτό είναι πολύ κουραστικό, σκύβω διαρκώς και μαζεύω πράγματα». Η καλλονή αποκάλυψε προηγουμένως ότι το μυστικό για το νεανικό της δέρμα είναι, στην πραγματικότητα, να αποφεύγει τον ήλιο.

Η ίδια δημοσιεύει τακτικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με μικροσκοπικά μπικίνι, αλλά επιμένει ότι μένει στη σκιά τις πιο ζεστές στιγμές της ημέρας. Ανεβάζοντας πρόσφατα μια φωτογραφία της να χαλαρώνει στον ήλιο, έγραψε: «Ξύπνημα το πρωί στο Λος Άντζελες. Πηγαίνω στον ήλιο μόνο πριν από τις 9 π.μ. και μετά τις 6 μ.μ διαφορετικά, είναι κάτω από μια μεγάλη ομπρέλα».

Συζητώντας πώς παραμένει σε τόσο καλή φόρμα, είπε πρόσφατα ότι «βρίσκει χρόνο για άσκηση» και τρώει «θρεπτικά τρόφιμα». Επίσης, αποφεύγει να τρώει βαριά γεύματα το βράδυ. Αποκαλύπτοντας την «καλύτερη» συμβουλή της για δίαιτα, είπε: «Τρώτε το φαγητό σας νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να το χωνέψετε και το σώμα σας να μπορεί να ξεκουραστεί την περίοδο του ύπνου».

Η Χάρλεϊ μίλησε πρόσφατα στο Harper's Bazaar για το πώς διατηρεί την απίστευτη σιλουέτα της και είπε οτι μπορεί ακόμα να χωρέσει στο διάσημο φόρεμά της με καρφίτσα. Ο σταρ της Aria είπε: «Δεν ασκούμαι, αλλά είμαι πολύ δραστήρια. Αλλά επειδή εξακολουθεί να μου πάει δεν σημαίνει ότι θα το φορούσα σήμερα, δεν θα ήταν κατάλληλο!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή