Παγκόσμιο «μούδιασμα» με την επιβεβαίωση της προφητείας του Νοστράδαμου το 2024

Η προφητεία του Νοστράδαμου που επιβεβαιώθηκε το 2024

Παγκόσμιο «μούδιασμα» με την επιβεβαίωση της προφητείας του Νοστράδαμου το 2024
2'

Παγκόσμια ανατριχίλα προκαλεί η επιβεβαίωση της προφητείας του Νοστράδαμου μέσα στο 2024.

Ο ίδιος είχε δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του Les Prophéties να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Φ Κένεντι, την έναρξη της πανδημίας του Covid και ακόμη και την κρίση κόστους ζωής του 2022.

Και τώρα φαίνεται ότι μια από τις προβλέψεις του για το 2024 έγινε πραγματικότητα, με θανατηφόρες συνέπειες. Σε μια πρόβλεψη για φέτος, έγραψε: «Η ξηρή γη θα γίνει πιο ξερή και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες όταν την δούμε» και αυτό φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με αυτό που συνέβη στην Ινδία και την Κίνα, όπου οι φρικτές πλημμύρες σκότωσαν περισσότερους από 200 ανθρώπους, λίγες μέρες μετά την καταγραφή έντονου καύσωνα.

Αυτή την εποχή του χρόνου είναι η εποχή των μουσώνων και των τυφώνων στην Ασία, και η κλιματική αλλαγή έχει εντείνει τέτοιες καταιγίδες. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις και πλημμύρες με θανάσιμες συνέπειες.

Στην Ινδία, 194 σκοτώθηκαν και 187 εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έστειλαν χείμαρρους λάσπης και νερού σε κτήματα τσαγιού και χωριά στην πολιτεία Κεράλα, στη νότια Ινδία νωρίς την Τρίτη, καταστρέφοντας γέφυρες και ισοπεδώνοντας σπίτια.

Και ο τυφώνας Gaemi κατηγορήθηκε για περισσότερους από 30 θανάτους στις Φιλιππίνες και 10 στην Ταϊβάν καθώς διέσχισε τον δυτικό Ειρηνικό την περασμένη εβδομάδα, αλλά ήταν ακόμα θανατηφόρος μετά την εξασθένηση σε μια τροπική καταιγίδα στην Κίνα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή