Αυστραλία: Τρόφιμοι σωφρονιστικού ιδρύματος σχεδιάζουν σακίδια και τα διανέμουν σε αστέγους

Η φιλανθρωπική πράξη τροφίμων σωφρονιστικού ιδρύματος για την στήριξη αστέγων

Αυστραλία: Τρόφιμοι σωφρονιστικού ιδρύματος σχεδιάζουν σακίδια και τα διανέμουν σε αστέγους
1'

Για τρεις δεκαετίες, ο Anh εργαζόταν στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, φτιάχνοντας ρούχα πριν ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Τώρα είναι τρόφιμος στο σωφρονιστικό κέντρο Beechworth στη βορειοανατολική Βικτώρια και χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του ως μέρος μιας μοναδικής κοινοτικής συνεργασίας για να βοηθήσει όσους κοιμούνται άσχημα.

Η φυλακή ελάχιστης ασφάλειας, μαζί με τις οργανώσεις έκτακτης ανάγκης Uniting Vic.Tas και το Ίδρυμα Carrevan συνεργάζονται για να δημιουργήσουν σακίδια πλάτης για αστέγους.

«Η δουλειά είναι πολύ απλή για μένα γιατί έχω εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες», είπε.

«Είμαι χαρούμενος που βοηθάω τους άστεγους και ελπίζω να μπορέσω να εκπαιδεύσω άλλους ανθρώπους ώστε να μπορούν να το κάνουν όπως εγώ στο μέλλον».

Με την αρχική χρηματοδότηση από μια εκκλησία της Μελβούρνης, που ενισχύθηκε από το Border Trust στο Albury-Wodonga, το πρόγραμμα μπόρεσε να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Πλέον τα σακίδια πλάτης διανέμονται δωρεάν σε πρακτορεία σε όλη τη βορειοανατολική Βικτώρια και στο Albury της Νέας Νότιας Ουαλίας, μαζί με προάστια στη Μελβούρνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή