ΑΚΕΛ: Στηρίζουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα του εγγράφου Ντάουνερ, ξεκαθαρίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Λουκαίδης, εκφράζοντας τη βούληση και την ετοιμότητα του ΑΚΕΛ να στηρίξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «στις τεράστιες προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε μέσα από τις επερχόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό».

ΑΚΕΛ: Στηρίζουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
1'

Ο κ. Λουκαίδης πρόσθεσε ότι «ο μόνος λόγος για τον οποίο ως ΑΚΕΛ ήμασταν αναγκασμένοι όλο αυτό το διάστημα να επανερχόμαστε στο θέμα της απόκρυψης του εγγράφου Ντάουνερ, υπήρξε ο κακός χειρισμός του όλου ζητήματος και η επιμονή να μην λέγεται η αλήθεια από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ανησυχώντας για ζημιά που πιθανόν να προκληθεί στον ίδιο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και σε διεθνές επίπεδο, ως ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να επανέλθουμε επί του θέματος, σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Καταλήγοντας, ο κ. Λουκαίδης ανέφερε ότι «δηλώνουμε εκ νέου τη βούληση και την ετοιμότητα μας να στηρίξουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις τεράστιες προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε μέσα από τις επερχόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό. Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα διαχειριστεί από εδώ και πέρα τα θέματα μέσα από συλλογικότητα και πλήρη διαφάνεια».

πηγη icyprus.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή