Survivor All Star: Ο Μπο είναι στα «πατώματα» που έφυγε η Καρολίνα

Survivor All Star: Ο Μπο και η Καρολίνα Καλύβα είναι το νέο hot ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου

Survivor All Star: Ο Μπο είναι στα «πατώματα» που έφυγε η Καρολίνα
2'

Η Καρολίνα Ζ. Καλύβα είναι από τις παίκτριες που ξεχωρίζουν στο Survivor All Star λόγω των μεγάλων αγωνιστικών δυνατοτήτων της αλλά και λόγω της ξαφνικής αποκάλυψης της σχέσης της με τον τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor, Μπο.

Η κολλητή φίλη της Καρολίνας, αποκάλυψε τη γνωριμία της με τον Bo καθώς και το πώς έγιναν ζευγάρι.

Αρχικά έκανε γνωστό ότι η Survivor ήταν από τους πρώτους παίκτες που υπέγραψαν: «Τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Στην αρχή ήθελε πολύ να είναι. Υπέγραψε από τους πρώτους».

Μάλιστα η παίκτρια πριν την αναχώρησή της έκανε ένα δείπνο και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι προκειμένου να χαιρετήσει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

«Είναι λίγο καιρό μαζί. Βλέπω κάτι πολύ καλό για μένα. Βλέπω καλά στοιχεία. Τον συμπαθώ πολύ αν και δεν τον ξέρω καλά», είπε η φίλη της Καρολίνας αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι γνωριζόταν καιρό πριν αλλά δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. «Κάπως έγινε το touch τώρα τελευταία. Είναι σίγουρα έναν μήνα μαζία».

Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε ο τραγουδιστής δεν περνάει μόνος του καλά χωρίς τη νέα του σύντροφο και φαίνεται να το έχει πάρει λίγο κατάκαρδα. «Ο Μπό είναι λίγο στα πατώματα αλλά θα το ξεπεράσει. Είδατε τι ανέβασε στο Instagram ο Μπο. Το έκανα και ριπόστ. Έκανε ένα στόρι βιντεάκι, είχε βάλει φωτογραφίες τους μαζί με ήχους "που πας που πας", του λέω πρόσεξε μην σε βάλει και σένα μέσα», είπε χαριτολογώντας η κολλητή της Καρολίνας.

Τέλος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν έχει γίνει κάποια πρόταση στον Μπο αλλά ότι σχολιάζουν μαζί τις επιδόσεις της Καρολίνας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή